dimarts, 19 de juliol del 2022

DIES 3, 4 i 5 COLÒNIES 2022

Bona tarda branqueros i branqueres!!!

Després d'un petit ensurt a causa de l'incendi a Calders, ens hem posat en marxa per continuar la nostra aventura!!

Una de les divergents que havíem conegut va arribar al seu límit i va confessar a tothom que era divergent, malauradament, els líders se'n van assabentar i van encarregar-se'n d'ella...

Poc després, mentre l'EKAH era a una reunió, els quatre cercles van tenir una discussió molt forta per decidir qui havia de manar mentre la comandant no hi era, i van acabar provocant una petita guerra entre els cercles!

Quan l'EKAH va assabentar-se'n, va tornar immediatament al nostre districte, i va endur-se'ls líders molt enfadada... Corren rumors de què estan planejant alguna cosa...

Ahir dia 18 van arribar els grups de rutes van apropiar-se de la piscina una bona estona! Vam celebrar-ho amb una festa d'escuma. No van trigar a conèixer els CYBERPUNKS; uns personatges molt estranys que l'EKAH va portar. A canvi de solucionar un virus informàtic que patien, ens van donar un maletí que suposadament contenia una nova mesura de seguretat, o això van dir.

A l'activitat de nit, els més grans van fer la seva pròpia cerimònia per triar a quin cercle pertanyien, mentrestant, els petits van preparar un sopar romàntic perquè una dels divergents demanés de ballar al ball de gala a la sublíder de les zebres.
















Eiiii!! Els atípik's segueixen a Menorcaa!!! Avui han fet yoga!



S'està pujant: 506979 de 506979 bytes pujats.


S'està pujant: 546567 de 546567 bytes pujats.